Poliţiştii din Cahul au descoperit o grupare care a devastat mai multe magazine

Locuitorii cîtorva sate din raion pot răsufla ușurați, deoarece cu cîteva zile în urmă, datorită investigațiilor operative realizate de Comisariatul de Poliție Raional Cahul, a fost anihilată o grupare criminală a cărei ocupații ilicite consta în sustragerea bunurilor din magazine.

catuse

Cei 4 bănuiți originari din localitatea Paicu, au fost reținuți sub pretextul comiterii a numeroase furturi pe parcursul unei perioade de timp relativ scurte, aceștia sunt suspectați că ar fi operat în satele Cucoara, Tătărăști și Găvănoasa.

În ciuda impracticabilității drumurilor pe parcursul perioadei reci, grupul utiliza pentru deplasarea către obiectivele jefuite și la transportarea bunurilor luate abuziv un automobil de tip „Honda”.

S-a reușit recuperarea bunurile sustrase din magazine de la domiciliile învinuiților. Cercetările sunt continuate cu cei în cauza, în stare de libertate.

În vederea prevenirii unor astfel de cazuri, Comisariatul Raional de Poliție recomană tuturor agenților economici și deținătorilor de obiective ce necesită supraveghere, ca acestea să fie puse sub pază(alarmă, pază fizică), locurile respective să beneficieze de iluminare bună și nu în ultimul rînd obiectivele să fie sub regim de supraveghere video.

info-sud.md