Cum arată vedetele când se îmbată FOTO

Un bărbat beat nu arată niciodată bine, dar o femeie este de-a dreptul respingătoare în această situaţie ruşinoasă şi cu atât mai mult când este vorba de vedete, altfel elegante şi stilate.

bete_2242_10

Beyonce, Avril Lavigne. Două vedete pe care azi nu le vedem prea des în această ipostază. Dar în trecut au avut şi ele partea lor de petreceri sălbatice. Beyonce a fost de mai multe ori fotografiată în stare de ebrietate prin baruri, dar această poză este făcută la un eveniment destul de oficial, petrecerea Vanity Fair cu ocazia premiilor Oscar. Beyonce era atât de beată încât Jay-Z a scos-o mai mult pe sus din restaurant. Nici Avril Lavigne nu prea putea să meargă singură când a plecat dintr-un club. Noroc că erau prin preajmă câteva prietene.

Pamela Anderson este este clientă fidelă a cluburilor din Hollywood şi angajaţii lor o cunosc destul de bine, se pare. Ce poate fi mai ruşinos pentru o femeie de vârsta ei decât să fie scoasă afară din bar de bodyguard?Actriţa avea rochia pătată şi abia mai mergea. Peste ceva timp a repetat figura, de data aceasta îmbrăcată elegant, într-o cămaşă albă şi pantaloni la dungă.

Kate Moss a ajuns în club ca o divă îmbrăcată după ultimele trenduri şi cu pantofi de firmă în picioare. Când a ieşit era doar o femeie beată, de râsul paparazzilor. Totuşi e de admirat din moment ce poate merge pe acele tocuri imense în starea în care este, chiar dacă are nevoie de susţinere ca să stea în picioare. Nu sunt singurele imagini cu Kate beată. Ea a fost fotografiată astfel de foarte multe ori.

Nicole Richie. De când s-a certat cu Paris Hilton, s-a căsătorit şi a făcut un copil, Nicole Richie s-a mai cuminţit. Dar cine poate uita sutele de poze în care apare beată criţă, dusă pe braţe de prieteni? În seara când s-a făcut această poză, iubitul ei a trebuit să o ia pe sus la propriu ca să o poată duce acasă dar nu a putut-o împiedica să le facă gesturi obscene ziariştilor.

Paris Hilton nu putea lipsi de pe lista vedetelor surprinse în stare de ebrietate. Pentru ea distracţia înseamnă să bei până nu mai ştii de tine, să te arunci pe canapele cu hainele aproape căzute, apoi să fii scoasă din club cu forţa. Noroc că se găseşte mereu cineva care să-i împrumute câte un umăr sau un braţ, altfel cine ştie pe unde ţi-ar petrece nopţile. De fapt, chiar şi-a petrecut mai multe nopţi la închisoare, după ce a fost prinsă beată la volan.

Charlotte Churh. Tânăra Charlotte ar fi putut ajunge o mare soprană dacă nu descoperea drogurile şi alcoolul. La numai 14 ani cânta pe cele mai mari scene ale lumii. La 25 este mama singură a doi copii şi îşi petrece nopţile prin cluburi, beată. Când s-a făcut această fotografie, Charlotte Church era atât de beată încât a adormit pe canapea unui club londonez, în timp ce prietenele ei încercau să o scoată de acolo.

Realitatea.net