Şapte cupluri din Leova îşi leagă destinele într-o zi magică

Intenţionat sau dintr-o simplă coincidenţă, astăzi, în ziua a 11-a a lunii a 11-a a anului 2011, în raionul Leova va fi legalizată căsătoria a 7 cupluri, cifra 7 fiind, precum se crede, de asemenea una magică, aducătoare de noroc.

miri_2122_10

Olga Chiorescu, şefa Oficiului stare civilă Leova, ne-a spus că este vorba de patru cupluri din oraş şi trei din satele Cazangic, Orac şi Tigheci, care au depus cereri de înregistrare oficială a căsătoriei pentru această dată.

În familia lui Ion Colibaba, care a decis să-şi lege destinul cu cel al Nataliei Grosu, este o frumoasă tradiţie de a celebra căsătoria cu tot neamul. Urmaşii acestei viţe sunt demni de comportamentul înaintaşilor, fiecare dintre ei străduindu-se să fie exemplu pentru copii şi nepoţi. Or, vine vroba, din stejar – stejar răsare.

Sperăm că şi celelalte cupluri – Ala Olaru şi Vasile Trusov, Diana Drangoi şi Anatol Căpraru, Tatiana Toderici şi Vladimir Creţu, toţi din oraşul Leova – care au decis să-şi înregistreze căsătoria la magica dată de 11.11.2011, vor fi la fel de trainice, căsnicia lor fiind una demnă de urmat de către urmaşi, a conchis Olga Chiorescu.

Într-un ceas bun şi casă de piatră, dragi însurăţei.

Nicu Pruteanu